Categories: Ünlüler

Seçil Yurtseven Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Seçil Yurtseven Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Çiftçiexpress markasıyla çiftçilerin ürettiği ürünleri, zamanında doğru fiyatlar ile direkt olarak satmasını sağlayan Seçil Yurtseven, geliştirdiği sanal pazar sistemiyle Türkiye’de bir ilke imza attı. CEO ve TEDx konuşmacısı olan Seçil Yurtseven aynı zamanda ziraat mühendisi ve hayvan diyetisyeni olarak da çalışmalar yapıyor. Ege Üniversitesi Zootekni bölümünden 2017 yılında mezun olmuştur.

Kendisini: ”

Ben Hayvan Besleme Uzmanı Seçil Yurtseven,

Çocukluğumdan beri hayvanlar, ilgi alanım olmuştur. Özellikle patili can dostlarımızın içinde olduğu işler beni hep heyecanlandırmıştır.

Ege Üniversitesi, zootekni bölümünü bitirdim, aynı zamanda veteriner sağlık bölümünü de okudum.

2014 yılında, henüz bir üniversite öğrencisi iken PetButik35 e-ticaret sitesini kurdum. 2017 yılında okuldan mezun olduğumda ticarete çoktan atılmış bir iş insanıydım; ancak hedeflerim, hayallerim çok daha büyüktü.

Bir tavşan (Puppy) ve bir kedi (Bal) annesi olarak işimi de hayatımın bir parçası haline getirdim. Patili dostlarım bana çok şey öğretti; iki farklı karakter, iki farklı dünya..

Ortaklarımdan birinin, profesyonel süt hayvancılığı çiftliği var. Çiftliğimiz İzmir’de, ben de genelde oradayım ve ineklerle (benim söylemimle kızlarımla) çok vakit geçiriyorum. Çiftliğimizde yaklaşık 2000 büyükbaş hayvanımız var ve bunların büyük bölümü Holstein ırkı. Bugünlerde süt yağıyla popüler olan Jerseylerden 250 baş hayvanımız var. Çiftliğimizde toplamda yaklaşık 27 ton günlük süt sağılıyor.” şeklinde ifade ediyor.

hüseyin can çalışan

Share
Published by
hüseyin can çalışan

Recent Posts

Batuhan Kordel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Korkuyor Musun isimli parçası viral listelerde 1. sırada yer almayı başaran Batuhan Kordel…

% gün önce

Kadınların Gözdesi Tupperware İflas Etti

Kadınların Gözdesi Tupperware İflas Etti ABD'li saklama kabı markası Tupperware, iflas başvurusunda bulundu. Tupperware ve…

% gün önce

Pizza Rosemary Eskişehir’de Açılıyor

Pizza Rosemary Eskişehir'de Açılıyor http://www.pizzarosemary.com 🎉 Pizza Rosemary Eskişehir’de Açılıyor! 🍕 Sevgiyle hazırlanan pizzaların adresi…

% gün önce

Aslı Kaya Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Aslı Kaya Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? İnstagram fenomenlerinden olan Aslı Kaya, maskülen tavırlarıyla dikkatleri çeken…

% gün önce

Lc Waikiki Pazarlık Nedir, Nasıl Yapılır?

Lc Waikiki Pazarlık Nedir, Nasıl Yapılır? Lc Waikiki mağazalarında, müşteriler için zaman zaman bazı kampanyalar…

% gün önce

Can Kazaz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Can Kazaz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Can Kazaz, müziği 2005 yılında tüm hayatının merkezine koyarak…

% gün önce
Netavantaj Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı