Nasteisha Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Era7Capone ile birlikte İntihar isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Nasteisha kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

nasteisha kimdir nereli kac yasinda

İntihar, Minor, Zabuty, Your girlfiend, By the way, Sky gibi parçaları vardır. NASTEISHA— müzik kariyerine Eylül 2022’de başlayan Ukraynalı bir rap ve hip-hop sanatçısıdır. Nasteisha nereli ? Ukrayna’lıdır.

İlk single’ı INSOMNIA ile birlikte yazdığı “ZABUTY”, Tik Tok’ta hemen hızla popülerlik kazanmaya başladı ve NASTEISHA’nın ilk single’dan itibaren etkileyici bir hayran kitlesi edinmesini sağladı. Şarkı yayınlandıktan sonra Ukraynalı ve Türk dinleyiciler arasında popülerlik kazandı ve Spotify listesine girdi: “Top 50 Viral Ukraine”.

“MINOR” adlı ikinci single, Spotify listelerinde 6. sıradan başlayarak Tik Tok’ta geniş bir popülerlik kazandı: “Top 50 Viral Turkey”. “MINOR”, sert akış, düşük anahtar vuruş ve derin gizli lirik anlamların bir kombinasyonudur. Şarkı, 50.000’den fazla yaratımla Tik Tok’ta bir trend haline geldi.

Temmuz 2023’te Vogue Almanya, NASTEISHA’nın kariyerinin başlangıcından ve büyük hitlerinin anlamından bahsettiği “Sommerhits 2023 gesucht?…” başlıklı makaleyi yayınladı.

Haziran 2024’te NASTEISHA, Türk sanatçı ile birlikte “INTIHAR” adlı ortak bir single yayınladı ve bu single, Billboard Türkiye listesinde hemen 10 numaraya yükseldi.

Single ayrıca küresel Spotify listesinde 10. sıraya ulaştı – «Viral 50 Global», sanatçıyı uluslararası sahneye taşıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir