Gökçer Akademi Uzman Kardosuyla Eğitim Vermeye Başladı

Gökçer Akademi Uzman Kardosuyla Eğitim Vermeye Başladı

Tiyatro oyuncusu Kerem Gökçer tarafından 2024 yılında kurulan Gökçer Akademi usta isimlerle eğitim vermeye başladı. İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde Barbaros Bulvarı’nda kurulan eğitim merkezi, şimdiden başarılar elde etmeye başladı.

Gökçer Akademi’de eğitim veren usta isimler arasında, Ayşenil Şamlıoğlu, Baran İçöz, Cem Zeynel Kılıç, Doç. Dr. Fatma Keçeli, Fatih Gülnar, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Gökçer, Melisa Doğu, Nedim Saban, Sinan Albayrak, Tuğçe Tamer ve Yeşim Gül gibi tiyatro ve televizyondan tanıdığımız kişiler yer alıyor.

gokcer akademi

Gökçer Akademide sadece yetişkinler için oyunculuk eğitimleri yer almıyor. Aynı zamanda çocuklar için oyunculuk eğitimlerinin yanı sıra drama, nefes ve ses eğitimleri de veriliyor. Düzenlenen farkındalık atölyeleri ile çocuklar ve gençler için kendilerini, yeteneklerini tanıma imkanları oluşturuluyor.

Özel sektörde oyunculuk, nefes ve ses eğitimi almak isteyen her yaştan kişiler için kayıt döneminde olan eğitim merkezi, yeni eğitimlere Eylül ayında başlayacağını ifade ediyor. Eğitime meraklı olan, hayat boyu öğrenme isteği devam eden herkesi merkezlerine bekleyen kurucu Kerem Gökçer, sektörde kariyer yapmak isteyenlere güzel bir gelecek vaad ediyor.

Gökçer Akademi adres:

Barbaros caddesi, Barbaros Blv. No:161, 34295 Beşiktaş/İstanbul

Kerem Gökçer kimdir? Biyografi

Kerem Gökçer, İstanbul’da doğmuş ve sanat dolu bir aile ortamında büyümüştür. Ailesinin Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olması sebebiyle çocukluk yıllarını Ankara’da geçiren Gökçer, sahneye ilk adımını henüz 4.5 aylıkken yapma bebek yerine her akşam sahneye çıkarak atmıştır. 7 yaşında çocuk oyuncu olarak yeniden Devlet Tiyatrosu sahnelerinde boy göstermiştir.
1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Gökçer, eğitimine Haliç Üniversitesi Opera ve Konser Şarkıcılığı ve Tiyatro “İleri Oyunculuk” master derecelerini ekleyerek devam etmiştir. Kariyeri boyunca Devlet Tiyatroları’nda 15’ten fazla oyunda ve 30’a yakın televizyon ve sinema projesinde rol almıştır.
Yazdığı çocuk oyunları ile İsmet Küntay ve Rotary ödüllerine layık görülen Gökçer, Özdemir Nutku Oyun Yazma Yarışması’nı kazanarak başarılarını taçlandırmıştır. Pek çok belediye, dernek ve vakıfta ders veren ve 8 yıl boyunca İSMEK kurslarında eğitmenlik ve zümre başkanlığı yapan Gökçer, sonrasında Gökçer Akademi’yi kurarak tiyatro eğitimine yeni bir boyut kazandırmıştır.
Gökçer Akademi aracılığıyla ülkemizdeki tüm konservatuvarlara yerleştirdiği öğrenciler ile Türk tiyatrosuna 100’e yakın oyuncu kazandıran Kerem Gökçer, Türk tiyatrosunun gelişimine katkı sağlayan önemli bir isimdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir