Categories: Ünlüler

Dilek Bilgiç Esen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Dilek Bilgiç Esen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Dilek Bilgiç Esen, uzun yıllar, İstanbul’da bir sağlık ocağında hasta takibi yapan asker eşi bir devlet hemşiresi olarak yaşamaktaydı. Yıllarca bekledikten sonra ikiz çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Bir yandan da hayatın onunla karşılaştırdığı insanların ilgi çeken hayatlarını kaleme almaya karar verdi. “Bir Kürt Sevdim” adlı kitabını doğumundan sonra yazdı. Çok ilgi gören ve kitapçılarda çok satanlar listesine giren kitabının ardından “Beni Unutma” adlı kitabını da satışa sundu. İlgi çekici konulardaki kitapları ve içe dönük duyguları sebebiyle şifa dağıtıcı bir ruha sahip olduğunu keşfetti. Son dönemlerde jaas çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

Radikal bir karar alarak İzmir’e yerleşti

Asker olan eşinin bitmek bilmeyen tayinleri ve ayrı düşülen uzun zamanlardan sonra ikisi de mesleklerinden istifa etti. Hemşirelik memuriyetinden istifa eden Dilek ve askerlikten istifa eden Engin Bey, kendi serbest işlerini kurdular. Artık “holistik reborn deva” markasıyla takviye edici gıdalar şirketi onlara aitti. Bir yandan yeni kitabını yazan Dilek Hanım, yoğun duygular içinde şifa verici çalışmalarına da devam etmektedir. İzmir’de müstakil bir eve yerleşen aile, hayatlarına huzurla devam ederken, yaşamlarından kesitleri İnstagram hesaplarından paylaşmaktadır. Bu arada ikiz erkek çocukları Ege ve Emir ise okula başlamak için gün saymaktadır.

Dilek Bilgiç Esen Kaç Yaşında, Nerelidir?

Dilek Hanım, 1987 İstanbul doğumludur. Çocukluğu İstanbul’da geçer, üniversiteyi ise İzmir’de okur. Babası aslen Bolulu, annesi ise Tokatlıdır.

hüseyin can çalışan

Share
Published by
hüseyin can çalışan

Recent Posts

Türkiye Güzeli Bingöl’e Atandı

Türkiye Güzeli Bingöl'e Atandı Türkiye'nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024'ün birinci tıp fakültesi…

% gün önce

Anıl Şallıel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Anıl Şallıel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Anıl Şallıel, jazz ve popüler müzik sahnelerinde başarılı bir…

% gün önce

Su Tüketiminin Başarıyla İlişkisi Var Mı?

Çocukların hem akademik başarılarını hem de genel sağlıklarını desteklemek adına su tüketiminin etkili olduğunu vurgulayan…

% gün önce

Modifiye Nişasta Nedir, Nerelerde Kullanılır, Zararlı Mı?

Modifiye Nişasta Nedir, Nerelerde Kullanılır, Zararlı Mı? Modifiye nişasta, doğal nişasta türevlerinin kimyasal veya fiziksel…

% gün önce

Eren Can Çadırcı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Birkaç yıldır Beşiktaş sahilde, sokaklarda zor şartlar altında sanatını icra etmeye çalışan ve sesini yavaş…

% gün önce

Acı Haber: Narin Güran’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Acı haberi içişleri bakanı verdi:…

% gün önce
Netavantaj Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı