Categories: Anne Bebek

Bebeklerinizin Konforu İçin Doğal Kumaşlardan Üretilen Kıyafetler

Doğal bitkilerden üretilen kumaşlar bebeklerin cildi için elverişli bir yapıya sahiptir. Nefes alan yapısı sayesinde bebeklerin cildinin nem dengesini korur. Bebeklerde sıcağa bağlı gelişen pişik ve tahrişler uygun kıyafetlerle önlenebilir.

Kumaşların nefes alan yapısının yanı sıra hipoalerjen yapısı da hassas ciltlere uygundur. Doğum sonrası dünyayla tanışan bebeklerin doğal kumaş kullanması bu nedenle önemlidir. Yumuşak bir yapıda olması gereken erkek ve kız bebek kıyafetleri hareketleri kısıtlamaması da gerekir. Emekleme sırasında bacak ve kollarını aktif kullanan bebeklerin kıyafetlerinin seçiminde gelişimde önemlidir.

Civilim bebeklerin gelişim dönemine göre birbirinden farklı ürünle hizmet vermekte. Bebeğiniz için ilk dört yıl oldukça önemlidir. Kimlik kavramının temelinin atıldığı dönem cinsiyet rolleri için de oldukça önemlidir. Bu nedenle Civilim pamuk, yün ve keten kumaşlarında cinsiyete özgü kıyafetler tasarlamakta. Kız bebek kıyafetleri tasarımlarında pembe, mor ve kırmızı tonları hakimdir.

Doğal Kumaşlar Bebeklerin Cildine Neden Daha Uygundur?

Doğal kumaşların bebek kıyafetlerinde kullanılmasının üç ana sebebi vardır. Bunlar;

  • Yumuşak
  • Nefes alınabilirliği
  • Alerjenik ciltlere uygunluğu

Bahsedilen üç ana etmen hassas cilt yapısındaki bebeklerin ihtiyacına göre tasarlanmıştır. Farklı tasarımlar için elverişli bir yapıya sahip olan doğal kumaşların başında pamuk yer alır. Yumuşak yapısı iç çamaşırlar için de kullanışlıdır. Zıbın, atlet ve çoraplarda da kullanılan pamuk yaz kış fark etmeksizin tercih edilir.

Yenidoğanın hareketlerinin sınırlı olması özellikle yaz aylarında ciltte tahrişe neden olabilir. Pamuk, keten ve bambu kumaşlar nefes alan yapıları sayesinde yazın bebeğin serin kalmasını sağlar. Cilde dost kumaşlar tercih edilerek üretilen Civilim bebek kıyafetleri en uygun fiyatlarla web sayfasında bulunabilir.

Bebek kıyafetleri seçilirken esnek ve geniş olmasına da dikkat edilmelidir. Hızlı büyüyen bebeklere esnek yapıdaki kıyafetlerin giydirilmesi böylece kolaylaşır. Civilim pamuk içerikli ürünlerde esnekliği arttırmak için %4 oranında elastan kumaş kullanır. Bu özellik sayesinde kız ve erkek bebek kıyafetleri esnekliği arttırılmış ve hareket özgürlüğü sağlanmıştır.

Hangi Doğal Kumaşlar Bebek Giyimi İçin İdeal?

Bebekler oldukça narin varlıklardır. Anne rahminin korunaklı alanından çıkan bebekler dünyaya karşı savunmasızdır. Ebeveynlerin bebekleri konusunda titiz olması bu nedene dayanır. Beslenmeden kıyafete kadar çocukları için en güzeli isteyen anne babaların ilk destekçisi Civilim’dir.

Bebek kıyafetlerinden oyuncaklarına kadar birçok kategoride güvenilir ürünler üretmekte ve satmaktadır. Özellikle acemi ebeveynler için kız ve erkek bebek kıyafetleri kategorisi binlerce ürün içermektedir. Pamuk, keten, bambu ve yün kumaşların kullanıldığı bebek giyim doğadan yararlanmaktadır. Özellikle pamuk bebek iç giyim ve dış giyimde vazgeçilmezdir. Nefes alan yapısı sayesinde yazın serin kışın sıcak tutun pamuk bebek cilt dostudur.

Bebek kıyafetleri tercihinde diğer doğal kumaş ketendir. Nem çekme kapasitesi oldukça fazla olan keten pürüzsüz bir yapıya sahiptir. İşlenmesine göre yumuşak ve sert yapıda olabilir. Yumuşak yapıdaki ketenler Civilim bebek giyimde kullanılır. Bu özelliklerin yanı sıra kumalın renk skalası oldukça geniştir.

Keten kumaşın yapısında uygun olan soft tonlar bebeklere oldukça yakışacaktır. Doğal kumaşlarda kullanılan bambu, pamuğa benzer bir yapıdadır. Yumuşak olmasının yanı sıra uzun yıllar kullanılan bambu kumaş terletmeyen bir yapıya sahiptir.

Bebek cildinin nem dengesine uyumlu olan doğal kumaşlar sayesinde cilt sorunları en aza indirgenebilir. Civilim tüm ürünlerinde bebek sağlığını ön planda tutarak ebeveynlerden olumlu geri dönüşler almıştır. Bebek dostu kumaşlar ve ürünler için web sayfamızı takip etmeniz yeterlidir.

Pamuklu Kumaşlar Bebek Kıyafetlerinde Neden Tercih Ediliyor?

Erkek ve kız bebek kıyafetleri tasarlanırken bulunduğu aya göre tercihler yapılır. İkili ve üçlü bebek takımları doğal kumaşlardan üretilir. Doğal kumaşlar arasında en çok tercih edilen pamuktur. hipoalerjenik yapısı sayesinde bebeklerin sağlıkla büyümesi Civilim ile mümkündür.

Kıyafetlerde hava alışverişini sağlayan pamuklu ürünler yumuşak bir yapıya sahiptir. Bebeğinizi incitmeden rahatlıkla giydirebileceğiniz pamuk içerikli kıyafetler farklı tasarımlarla hizmet verir. Alt ve üst olarak tasarlanan takımlar rahat hareket etmelerini sağlayarak gelişimlerini destekler.

Bebekler İçin Organik Pamuk Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Son dönemlerde insanların doğal ürünlere bakış açısı birçok sektörde farklılaşmıştır. Tüketim çılgınlığının içerisinde bulunduğumuz dünya giyimden beslenmeye kadar vücudumuza kimyasal depolamakta. Aileler bunun bilincinde hareket ederek çocukları için organik tüketime geçiş yapmıştır. Özellikle bebek kıyafetleri titizlikle seçilmektedir.

Organik yapıdaki pamuğun bebek iç ve dış giyimde kullanılması cilt sorunlarını büyük ölçüde azaltmıştır. Kimyasal herhangi bir boya ve malzemenin kullanılmadığı Civilim pamuk ürünleri yumuşak bir yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra bebekler için en uygun nem dengesi pamuklu ürünlerle sağlanabilir. Kuruluk, tahriş ve pişik gibi problemler seçilen bebek kıyafetleriyle önlenir. Anti alerjen yapışı hassas cilde sahip olan bebekler için oldukça avantajlıdır.

Doğal Kumaşlardan Üretilen Kıyafetler Bebeklerin Hassas Cildine Nasıl Fayda Sağlar?

Dünya gözlerini açar açmaz büyük bir sevgiyle beklenen bebeklere en iyisini vermek için Civilim burada. Her doğan çocuğun özel olduğu savunan Civilim ekibi ürünlerine bu fikri yansıtmıştır. Bebek kıyafetlerini tasarlarken öncelik her zaman organik kumaşlardır.

Civilim’in organik kumaşları tercih etmesindeki ana sebep bebek cildidir. Mevsim farketmeksizin bebeklerin bacak araları, genital ve popo bölgelerinde pişik en büyük sorundur. Bebeğin hareket etmesiniz zorlaştıran pişik huzursuzluğa neden olur.

%100 pamuk üretimi olan bebek kıyafetleri sayesinde bu sorun çözülebilir. Nefes alabilen yapısına ek olarak anti-alerjenik organik kumaşlar cilt sorunlarının en büyük düşmanıdır. Esnek yapıdaki organik kumaşlar kapalı olan bölgenin hava almasını sağlar. Hava alan bölgede nem oranı eski haline döner. Burada ebeveynlerin dikkat etmesi gereken cildin ıslak bırakılmamasıdır. Ayrıca bebeği sıkan kıyafetlerde kullanılmamalıdır.

hüseyin can çalışan

Share
Published by
hüseyin can çalışan

Recent Posts

Türkiye Güzeli Bingöl’e Atandı

Türkiye Güzeli Bingöl'e Atandı Türkiye'nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024'ün birinci tıp fakültesi…

% gün önce

Anıl Şallıel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Anıl Şallıel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Anıl Şallıel, jazz ve popüler müzik sahnelerinde başarılı bir…

% gün önce

Su Tüketiminin Başarıyla İlişkisi Var Mı?

Çocukların hem akademik başarılarını hem de genel sağlıklarını desteklemek adına su tüketiminin etkili olduğunu vurgulayan…

% gün önce

Modifiye Nişasta Nedir, Nerelerde Kullanılır, Zararlı Mı?

Modifiye Nişasta Nedir, Nerelerde Kullanılır, Zararlı Mı? Modifiye nişasta, doğal nişasta türevlerinin kimyasal veya fiziksel…

% gün önce

Eren Can Çadırcı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Birkaç yıldır Beşiktaş sahilde, sokaklarda zor şartlar altında sanatını icra etmeye çalışan ve sesini yavaş…

% gün önce

Acı Haber: Narin Güran’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Acı haberi içişleri bakanı verdi:…

% gün önce
Netavantaj Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı