Kadın Polisimiz Şeyda Yılmaz Şehit Oldu

Kadın Polisimiz Şeyda Yılmaz Şehit Oldu

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti’nin Ihlamurkuyu Mahallesi’nde yakalanarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. 26 ayrı suç kaydı olmasına rağmen dışarda serbestçe dolaşan cani yüzünden gencecik bir polis memuru hayattan koptu…

seyda yilmaz 1

Ümraniye’deki teröristin saldırı ânı güvenlik kamerası kayıtlarına yansırken daha sonra polis ekiplerince gözaltına alındığı anları ise çevredeki vatandaşlar görüntüledi.

Şüpheli şahıs, görevli memurun silahını alarak polislere ve çevredekilere ateş etti. Saldırıda kadın polis memuru Şeyda Yılmaz da karşılık verdi. Olayda, Şeyda Yılmaz ve polis memuru K.H.S. ile şüphelinin olay yerinde bulunan annesi P.G. yaralandı. Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı polis K.H.S. ile P.G’nin hastanedeki tedavilerinin sürüyor. Polis ekiplerinin çalışmasında zanlı Yunus Emre Geçti de yaralı şekilde gözaltına alındı. Ümraniye’de 1 polisi şehit edip 1 polisi yaralayan Yunus Emre Geçti’nin geçmiş suç kayıtları oldukça kabarıktı.

seyda yilmaz 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir